News Flash:

ANM a actualizat atentionarea Cod galben de vreme severa, valabila luni pana la ora 23.00

27 August 2018
660 Vizualizari | 0 Comentarii
ploua2

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a actualizat, luni, atentionarea Cod galben de vreme severa, valabila pana la ora 23:00, restrangand numarul judetelor vizate integral de la 19 la 13.

Potrivit meteorologilor, in urmatoarele 12 ore, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a Transilvaniei si local in Oltenia, Maramures si zona de munte. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si conditii de grindina.

In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 20 - 25 l/mp si, izolat, 40 - 50 l/mp.

Judetele vizate in totalitate de noua atentionare sunt: Maramures, Bistrita-Nasaud, Cluj, Mures, Harghita, Hunedoara, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Gorj, Dolj si Mehedinti.

ANM precizeaza ca fenomene asociate instabilitatii atmosferice, mai ales vijelii, se vor semnala pe spatii mici si in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, in judetele: Suceava, Arges, Dambovita, Prahova, Valcea, Caras-Severin, Timis, Bihor, Salaj si Arad. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Badea, editor: Mariana Nica, editor online: Gabriela Badea)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006849 (s)