News Flash:

Angajatii de la TimPark ameninta cu PROTESTE

20 Ianuarie 2014
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
Zeci de angajati TimPark, care se ocupa de parcarile publice ale Timisoarei, ameninta cu proteste dupa ce s-au trezit ca le-a fost taiat un sfert din leafa, iar activitatea le-a fost restrânsa la 6 ore pe zi. Oamenii se plâng ca nu vor mai avea cu ce sa îsi achite darile, dar si ca echipelor de pe teren le va fi foarte greu ca, într-un timp mai scurt, sa acopere aceleasi zone ca si pâna acum. Cei care administreaza serviciul spun însa ca soferii nu vor fi afectati.
„Daca se întâmpla ceva, ala are bani sa-si plateasca din 75% medicul? Din ce sa-l plateasca, domnu' Ursu?"- Angajatii sunt îngrijorati ca, acum, le vor intra si mai putini bani în buzunar, mai ales dupa ce li s-au taiat si sporurile, dar si bonurile de masa.
Un domn îsi arata facturile: „181 de lei. Din ce achit eu toate datoriile astea?" Altii afirma: ”Nimeni nu e de acord pentru ca noi am pierdut enorm la fuziune, am pierdut si la bani, am pierdut tichetele de masa, salariile sunt cum sunt”, ”Ce sa facem? O sa ramânem datori la banca în continuare si Dumnezeu cu mila”, ”Mai am un copil la facultate, am cheltuieli de întretinere, am utilitati, alte probleme. Ce fac?”
Conducerea TimPark vrea sa linisteasca apele si a mentionat ca este un conflict intern si ca plata a 75% din salariu este o masura temporara. Digi24.ro

conducerea timpark
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046579 (s)