News Flash:

Ana Baniciu, decizie radicala in ceea ce priveste nunta cu iubitul ei. „Apare copilul inainte, eu asa cred”

15 Decembrie 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Baniciu

Ana Baniciu este in culmea fericirii. Artistei ii merge bine pe toate planurile, iar dupa ce a venit acasa cu marele premiul Asia Express, frumoasei blondine i-au suras toate. Chiar daca nu mai este la fel de activa pe plan muzical, Ana si-a gasit alte pasiuni, dar si-a gasit si un iubit cu care este dispusa sa isi petreaca tot restul vietii. Ana si Edy s-au logodit la sfarsitului lunii septembrie.

Din cauza situatiei pandemice din Romania, Ana si Edy nu isi doresc sa se casatoreasca prea curand, asta pentru ca vor ca la fericitul eveniment sa fie cat mai multe persoane dragi prezente, lucru ce nu ar fi posibil deocamdata.

"Atunci cand l-am intalnit pe Edy, tocmai schimbasem tipologia de barbat pe care o cautam. Pana la Edy, m-am gandit sa imi iau un barbat care sa semene cat de cat cu tata si am facut niste alegeri total gresite. Dupa asta, mi-am schimbat tipologia si am spus ca eu caut un om nepotrivit pentru mine si asa a aparut Edy, dupa ce mi-am schimbat putin mindset-ul.

E o relatie foarte frumoasa, care a decurs foarte natural din primul moment si asa ne-am dat si seama ca e o relatie de durata. Suntem foarte fericiti impreuna, nu ne certam niciodata, ceea ce ne face sa ne dorim sa ne continuam viata asa, in liniste si in pace si in iubire.

Nunta nu facem pana cand pandemia nu se va incheia. Cand se va incheia atunci putem vorbi si despre nunta. Fara restrictii, fara Politie, fara teste Covid! Poate apare copilul inainte de nunta...eu asa cred!", a declarat Ana Baniciu pentru click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004893 (s)