Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 53    0

În perioada 24 aprilie-14 mai se fac recrutări pentru care doresc să devină jandarmi, inclusiv în Timiș

Sursa foto IJJ Timi

În perioada 24 aprilie - 14 mai, se desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei interesați de o carieră militară în Jandarmeria Română, inclusiv în Timiș, cu un total de 700 de locuri disponibile.

Oferta include:

350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă și 3 celor de altă minoritate.
350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, cu aceeași distribuție pentru minorități.
Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni, trebuie îndeplinite anumite condiții, detaliate pe site-urile respective.

Cererea-tip de înscriere trebuie depusă până la 14 mai, în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@jandarmeriatimis.ro, iar dosarele complete trebuie depuse personal până pe 21 mai la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Evaluarea psihologică și probele sportive vor avea loc ulterior, iar proba de verificare a cunoștințelor este programată pentru 15 iunie.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate la sediul unităților de învățământ și pe site-urile oficiale, până la 19 iulie.

Pentru mai multe informații, se poate contacta sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș sau Serviciul Resurse Umane la numărul de telefon menționat.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu