Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Dataware Consulting S.R.L. va fi preluată de grupul Bittnet Systems S.A.

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Bittnet Systems S.A., Dendrio Solutions S.R.L., Cătălin-Cristian Georgescu și Constantin-Adrian Savu achiziționează Dataware Consulting S.R.L.

Bittnet Systems S.A. este o companie din domeniul IT. Acțiunile sale sunt listate la Bursa de Valori București, pe piața AeRO, începând din 2015 și pe piața reglementată începând din 2020. Compania este activă în domeniul IT, fiind recunoscută în special pentru serviciile de formare și educație IT. Împreună cu celelalte companii din grupul său, este prezentă și în piețele de servicii IT, hardware și software.

Dendrio Solutions S.R.L., parte a grupului Bittnet, desfășoară activități în domeniul IT&C în România.

Dataware Consulting S.R.L. se ocupă de vânzarea de echipamente IT și software, precum și de furnizarea de servicii IT pentru clienții din România.

„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal”, se precizează într-un comunicat de presă al instituţiei.

Decizia va fi disponibilă pe site-ul autorității naționale de concurență, după ce informațiile confidențiale vor fi eliminate.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu