Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Un puști i-a murit în brațe după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un TIR

Imagini cu impact de la accident 1200x675

Denis avea doar 11 ani și a murit în accidentul petrecut ieri dimineață în comuna Cristești din Iași. Acesta se afla în mașină cu încă un copil, dascălul și cu preotul din localitate. Cei 4 se îndreptau către o benzinărie, moment în care au fost izbiți de un TIR

Sfârșit tragic pentru un băiețel de doar 11 ani din Iași! Denis se afla împreună cu un prieten, dascălul și preotul din localitatea Cristești în mașina condusă de cel din urmă. Copilul era de curând ucenicul preotului și toți 4 se deplasau prin localitate pentru a împărți agheasmă enoriașilor. Nimic nu avea să prevestească această tragedie. În timp ce se îndreptau spre o benzinărie, au fost izbiți în plin de un TIR.

„În mașina preotului din localitate se aflau doi copii de 11 ani, ucenici, și dascălul. Deoarece preotul este nou în parohia noastră, mergea împreună cu cei doi ucenici prin sate să împartă agheasmă și să împărtășească oamenii pentru a-i cunoaște mai bine. Atunci se îndreptau spre benzinărie, moment în care la intersecția cu Piatra Neamț s-a produs tragedia. Unul dintre copii a fost aruncat din mașină și a murit”, a povestit Vlad Pintili, primarul comunei Cristești. Acesta a fost la fața locului pentru a încerca să dea o mână de ajutor.

 

>CONTINUAREA PE BZI

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu