Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Smiley si Gina Pistol au facut o obsesie pentru aceasta statiune din Romania. Cat costa o noapte de cazare aici

Gina

Gina Pistol si Smiley au inceput sa plece din ce in ce mai des in escapade, acum, ca Josephine a crescut. Cei doi aleg, de cele mai multe ori sa plece in tara si se pare ca au gasit o destinatie care imbina utilul cu placutul.

Gina Pistol a refuzat sa plece in „Asia Express” tocmai pentru a nu rata cele mai importante momente din viata micutei Josephine. Iubita lui Smiley se bucura in fiecare zi de fiica ei, iar acum ca a inceput sa faca primii pasi, atat ei cat si lui Smiley le este mult mai usor sa isi organizeze vacantele. Cei doi au luat-o pe Josephine peste tot, iar acum pare ca au de gand sa faca turul tarii cu ea.

Recent, Gina si Smiley au mers in Poiana Brasov si nu este pentru prima data cand aleg aceasta destinatie. Cei doi revin mereu cu drag in munti, mai ales ca au gasit o cazare care le satisface pe deplin cerintele. Cuplul nici nu arunca cu banii in stanga si in dreapta si, drept dovada, cazarea lor nu este deloc una pe lux si opulenta. O singura noapte la una dintre pensiunile din zona costa intre 300 si 600 de lei. 

Gina a revenit pe platourile de filmare de la Antena 1, iar munca depusa la Chefi la cutite nu este deloc una usoara. Gina Pistol este nevoita sa filmeze ore in sir. De multe ori, aceasta pleaca printre ultimii de pe platourile de filmare. Producatorii sunt constienti de efortul depus de proaspata mamica, asa ca o rasplatesc pe masura. Conform unor surse, pentru un singur sezon de Chefi la cutite, Gina incaseaza 15.000 de euro. La un calcul simplu, pe toate sezoanele, iubita lui Smiley a primit 135.000 de euro, mult mai mult decat inlocuitoarea sa.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu