Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 52    0

Serialul „Rebelde” revine pe micile ecrane. Cand va putea fi urmarit si ce post TV il va redifuza

rebelde

Iti mai aduci aminte serialul ”Rebelde”, care te tinea cu ochii lipiti de televizor la inceputul anilor 2000? Formatia cu acelasi nume a continuat sa cante si dupa ce serialul s-a incheiat, iar cei sase protagonisti au devenit idolii a milioane de adolesceti din toata lumea. 

Fanii serialului „Rebelde” au primit una dintre cele mai bune vesti din ultima perioada. Mia, Roberta, Diego, Miguel, dar si ceilalti colegi de la „Elite Way School” se intorc pe micile ecrane, mai exact, pe Happy Channel. Desi nu a fost anuntata, oficial, data redifuzarii, nebunia a inceput deja pe TikTok.

Anahi, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Christopher von Uckermann, Maite Perroni si Christian Chavez au renuntat la formula care i-a consacrat si s-au concentrat, fiecare, pe proiecte proprii. In timp ce unii dintre ei si-au dedicat ultimii ani vietii de familie, altii au avut roluri in filme si seriale produse de Netflix. Am vrut sa vedem cat de mult s-au schimbat actorii din serialul care a innebunit adolescentii in urma cu 16 ani si i-am cautat pe Instagram. 

Formatia Rebelde a creat isterie in randul adolescentilor si aproape ca nu era licean care sa nu stie pe de rost versurile unor hituri precum ”Este Corazon” sau ”Salvame”. Trupa s-a destramat in 2009, dar au ramas in urma hiturile si albumele pe care fanii le-au ascultat ani buni dupa despartire.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu