Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 42    0

Cati bani ii da Antena 1 Ginei Pistol, acum, ca s-a intors pe platourile de filmari

Gina

Gina Pistol nu a putut sa stea prea mult timp departe de platourile de filmare de la Chefi la cutite. Chiar daca se desparte cu greu de micuta Josephine, Gina a simtit nevoia sa isi reia activitatea. 

Gina Pistol este una dintre prezentatoarele cu state vechi de la Antena 1. Aceasta a adaugat sare si piper fiecare emisiunii pe care a moderat-o. Tocmai de aceea, producatorii de la Chefi la cutite s-au gandit sa o readuca pe platourile de filmare. Gina a acceptat cu drag propunerea. Aceasta a declarat de foarte multe ori ca ii este dor de cei trei chefi, dar si de ceilalti colegi. 

Munca depusa la Chefi la cutite nu este deloc una usoara. Gina Pistol este nevoita sa filmeze ore in sir. De multe ori, aceasta pleaca printre ultimii de pe platourile de filmare. Producatorii sunt constienti de efortul depus de proaspata mamica, asa ca o rasplatesc pe masura. Conform unor surse, pentru un singur sezon de Chefi la cutite, Gina incaseaza 15.000 de euro. La un calcul simplu, pe toate sezoanele, iubita lui Smiley a primit 135.000 de euro, mult mai mult decat inlocuitoarea sa.


Irina Fodor nu s-a apropiat de suma incasata de Gina Pistol. Motivul? Experienta din show-urile culinare. Chiar daca a prezentat exemplar emisiunea, Irina nu va mai face parte din acest proiect. Este foarte posibil ca nici in Asia Express sa nu mai mearga. Mai ales acum, cand Gina Pistol s-a intors cu forte proaspete. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu