Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 33    0

De cand a divortat, de fapt, Oana Roman de Marius Elisei. Cum are de gand sa ii spuna asta fiicei sale

Oana Roman

Oana Roman si Marius Elisei s-au confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme in relatie, specifice fiecarui cuplu. De data asta, Oana nu a mai acceptat sa primeasca intrebari din partea fanilor legate de divort, asa ca a preferat sa fie ea cea care spune lucrurilor bune. 

Prezenta in emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a dat de inteles ca relatia cu Marius Elisei nu functioneaza asa cum trebuie. Desi cei doi stabilise o reinnoire a juramintelor , acum Oana si Marius s-au razgandit. Vedeta a marturisit ca s-a ajuns din nou la certuri in familia lor, iar fiica lor este extrem de afectata. Intrebata daca se va despartit de tatal fiicei ei, Oana a declarat ca nu a luat aceasta decizie. Mai mult, aceasta nu a explicat care sunt motivele conflictelor dintre ea si Marius.

„Nu stiu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neintelegeri si divergente mari intre noi la acest moment!', a declarat Oana Roman pentru click!

„Divortul s-a pronuntat acum un an si ceva, deci noi oricum suntem divortati in acte din februarie 2021. Lucrurile nu merg in directia in care eu imi doresc ca ele sa mearga.

Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site in continuare, pentru ca este o sursa de venit importanta pentru familia noastra si care nu are legatura pana la urma cu ce relatii avem noi.

In rest, nu stiu ce va fi, vom vedea. Eu incerc sa nu o implic pe Isa, dar evident ca trebuie sa am niste discutii cu ea legate de lucrul acesta, fara indoiala”, a marturisit Oana Roman pentru WOWbiz.ro. 
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu