Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 78    0

Larisa Dragulescu nu se mai ascunde. Cat impozit plateste la stat din OnlyFans

larisa

Larisa Dragulescu nu se mai ascunde de mult timp si recunoaste ca face bani frumosi si OnlyFans. Platforma dedicata barbatilor i-a rotunjit considerabile, ar crede unii, dar, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa.

Larisa Dragulescu si-a asumat demult faptul ca este una dintre femeile frumoase din Romania care au ales sa faca bani din OnlyFans. Nu este singura, desigur, dar este printre putinele care si-au si asumat acest fapt. Larisa a recunoscut ca a avut retineri la inceput, dar, cu trecerea timpului, si-a dat seama ca nu este chiar atat de rau, ba chiar a constientizat ca este la moda in randul femeilor. Ceea ce o deranjeaza cel mai mult pe Larisa sunt taxele pe care este obligata sa le plateasca catre stat. Mai exact, roscata plateste aproape jumatate din ceea ce castiga, iar asta nu i se pare deloc corect.

„Am fost surprinsa sa vad ca am multi fani. Mii, dar prefer sa pastrez pentru mine numarul lor exact. Va pot spune doar ca am avut surpriza placuta sa constat ca sunt prezenta in multe tari. Pe acel site pot sa postez cam orice. Nu e un videochat, cum mai spun unii. Pot pune acolo cam orice imi trece prin minte, fiindca cenzura nu functioneaza in acelasi fel ca pe alte retele', a spus ea pentru impact.ro.

„Una peste alta, in functie de numarul de fani si de ideile tale puse in practica, esti platita. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot sa va spun o suma exacta, dar pot spune ca au existat luni cu 5.000 de euro sau altele in care am fost platita dublu, adica 10.000 de euro. Pentru fiecare banut castigat, platesc impozit. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu