Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 31    0

Cine este noua Supernanny de la Prima TV

supernanny

Prima TV are de gand sa dea din nou lovitura cu una dintre cele mai urmarite emisiuni de la inceputul anilor 2000. Irina Petrea sau „Supernanny”, asa cum o stiu majoritatea persoanelor a renuntat demult la proiectul care a facut-o celebra, asa ca a venit randul altei vedete sa ii ia locul. 

Oana Cuesdeanu este noua Supernanny, dupa ce acest post i-ar fi fost propus si Ancai Serea, dupa ce a decis sa renunte la postul de prezentatoare de stiri. Acum, cei de la Prima TV au cautat persoana potrivita si cred ca au ajuns la rezultatul care ii va cuceri pe toti. Odata cu relansarea acestui proiect, postul TV spera sa recastige publicul de alta data. 

„In paralel cu anii de formare profesionala, m-am bucurat de timpul si educatia oferita fiicelor mele, doua curajoase care ma inspira mereu si ma rasfata cu cele mai jucause emotii. Sigur ca am trait momente de renuntari, oboseala, nopti albe, pe alocuri conflicte blande si m-am lasat prafuita de semne de intrebare, dar nu retin sa ma fi coplesit neincrederea ca am scris gresit scenariul rolului de mama. Ca parinti, nu am incetat sa ne intrebam: «ce directie alegem?». Iar pentru a ne raspunde nevoilor ne-am ajustat normele mostenite, vulnerabilitatile si limitele, procese deloc simple, dar utile in a ne concretiza mai bine un limbaj comun, pe care inca il dezvoltam in ritmurile noastre proprii. Ca pasiuni ale familiei as mentiona calatoriile si experientele culinare, timp in care reducem zgomotul zilelor incarcate, ne auzim mai bine si ne creem un spatiu confortabil pentru relationare”, spune Oana Cuesdeanu.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu