Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 43    0

Cum isi protejeaza amanta lui Putin averea. Alina nu vrea sa treaca prin aceeasi experienta neplacuta ca oligarhii rusi

Alina

Toate persoanele care au legatura cu Vladimir Putin au inceput sa se teama pentru vietile lor, dar si pentru averile lor. Cei care au sume cu multe zero-uri in conturi si-au luat deja masuri de siguranta pentru a-si proteja conturile. Printre acestia se numara si Kabaeva, presupusa amanta a lui Vladimir Putin care a fost speriata de masurile care s-au luat impotriva Rusiei.

Alina Kabaeva a inceput sa se gandeasca serios sa isi protejeze averea, mai ales dupa ce Putin a fost luat in vizor. Oligarhii rusi si-au pierdut deja milioane de euro, dar Alina nu vrea sa treaca prin asta, asa ca si-a luat masuri de siguranta. 

La jumatatea lunii martie, activistii din Elvetia au creat o petitie catre autoritatile elvetiene pentru a o expulza din tara pe presupusa iubita a lui Vladimir Putin (69 de ani), fosta mare sportiva Alina Kabaeva (38). Totul ca urmare a invaziei din Ucraina.

Alina Kabaeva ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la organizatie si s-ar teme sa nu intre sub incidenta sanctiunilor impuse de tarile occidentale persoanelor care au conexiuni cu regimul Putin. Kabaeva este in companie din 2014, desi nu a avut niciodata experienta media. 

Conform presei internationale, Putin o „ascunde' pe Kabaeva in Elvetia, alaturi de cei 4 copii ai lor. Kabaeva este o fosta gimnasta medaliata cu aur olimpic si ar avea o relatie veche cu dictatorul Rusiei.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu