Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 38    0

Cum a aflat Jador ca parintii lui au cancer. „Am renuntat la facultate”

Jador

Jador se afiseaza mereu cu zambetul pe fata si emana energie buna, dar nu multi stiu prin ce clipe de groaza a trecut manelistul cu ani in urma. Jador a recunoscut ca nu a avut deloc o viata usoara, mai ales ca a trait mult timp fara tatal lui care a ales sa plece la munca in strainatate. Dar ascesta nu a fost singurul greu pe care l-a infruntat manelistul. Clipa in care a aflat ca parintii lui au cancer a fost cea mai groaznica pentru el.

Jador a fost unul dintre invitatii lui Nea Marin la emisiunea „Poftiti pe la noi: Poftiti prin tara”. Manelistul nu este neaparat pus pe treaba, asa ca a reusit, de cate ori, sa il scoata din sarite pe Nea Marin. Spre final, Jador a scos asul din maneca si i-a aratat lui Nea Marin ca este un gospodar priceput si ca nu este sarcina careia sa nu ii faca fata. Asa a reusit sa ii castige simpatia lui Nea Marin si, intr-un moment emotionant, Jador a inceput sa povesteasca cum a invatat sa se bucure de viata si de tot ce are. 

''Mama a avut prima cancer. Eram la facultate si la trei luni a aflat tata ca are. Nu stiu de ce au avut pentru ca noi am avut o viata foarte sanatoasa. Aveam porci, gaini, gradina si totul era din curte. Eu eram omul ala de la tara. Mama avea cancer la ovare, iar tata a avut la colon'', a declarat Jador, in cadrul emisiunii lui Nea Marin.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu