Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 30    0

Cine este Madalina, sotia lui Emi de la Noaptea Tarziu? Tanara nu are nicio tangenta cu lumea mondena

Madalina

Emi si iubita lui s-au cunoscut fix cand aveau mai mare nevoie unul de celalalt. Artistul trecea printr-o perioada mai grea, iar Madalina a fost cea care i-a adus linistea si echilibrul de care avea nevoie. Cei doi se inteleg de minune, relatia lor a evoluat de la sine, asa ca Emi a decis sa nu mai piarda timpul si a cerut-o de sotie pe Madalina. 

mi a preferat intotdeauna sa isi tina viata amoroasa departe de ochii curiosilor, doar ca actuala sa iubita s-a abatut putin de la aceasta regula si a publicat cateva fotografii de cuplu.

Emi nu este un barbat singur si disponibil si asta pentru ca iubeste de o buna perioada de vreme, prima fotografie de cuplu fiind publicata pe retelele de socializare in ianuarie 2021.

Madalina nu este genul de persoana careia sa ii placa sa petreaca timp in fata reflectoarelor. Tanara este medic de profesie si activeaza ca voluntar in cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti. Madalina a aparut in viata lui Emi cand acesta se astepta cel mai putin si a fost fix persoana de care avea nevoie pentru a-l echilibra si a-i aduce linistea. In luna septembrie a acestui an, tot conform imaginilor de pe retelele de socializare, Emi si Madalina au fost pentru prima data ”mosi” la botezul unei fetite.

„Intr-un moment in care totul parea ca se duce in jos si mi se inecau corabiile, ea a aparut in viata mea si m-a stabilizat. M-a calmat, a fost langa mine in niste perioade foarte grele. O iubesc, nu avem poveste de 70.000 de ani impreuna.”, a spus Emi in „Asia Express”.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu