Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 60    0

Gina Pistol a luat-o pe fetita ei, Josephine si s-a mutat de acasa. ”E atat de aiurea... ”

Gina Pistol

Gina Pistol ar face orice pentru micuta ei. Prezentatoarea este topita dupa Josephine, iar pentru ca aceasta sa aiba parte de tot confortul, a decis sa faca, poate, unul dintre cele mai mari sacrificii de pana acum. Gina s-a mutat de acasa, iar pe vremea aceasta, o astfel de schimbare nu este deloc usoara pentru fetita ei de 7 luni.

Gina si Smiley au decis ca vila de la Cernica necesita cateva modificari. Cei doi parinti vor ca locuinta lor sa fie mai prietenoasa pentru fetita lor, asa ca au inceput renovarile. Casa a mai avut parte de cateva modificari si inainte de venirea pe lume a lui Josephine. Toate transformarile de la inceputul anului nu au fost suficiente, asa ca acum s-a transformat din nou in santier. Zgomotul si praful au determinat-o pe Gina Pistol sa isi ia fetita si sa se mute, provizoriu, la bloc. Pana cand modificarile vor fi gata, Gina si Josephine vor trebuie sa se acomodeze cu noua locuinta.


”E atat de aiurea sa te muti pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisica, de la casa intr-un apartament micut. Practic mi-am luat doar cateva lucruri la mine. Va dati seama, ce sa nu-i iei copilului? Ca practic te gandesti ca ai nevoie de tot. Speram sa le terminam cat mai repede, sa ne intoarcem la casa, ca sunt peretii atat de subtiri la bloc, nici apa nu pot sa beau noaptea dupa ce a adoarme fii-mea, ca se aude tot”, a povestit Gina Pistol.

Casa in care locuiesc Gina Pistol si Smiley la Cernica valoreaza in jur de 300.000 de euro. Smiley a cumparat-o in urma cu zece ani si obisnuia sa fie locuinta lui de burlac. De cand a intrat intr-o relatie cu Gina Pistol, aceea a devenit locuinta lor de familie. Cand familia s-a marit, casa a avut nevoie de modificari, pentru ca Josephine trebuia sa aiba camera ei. In curand, micuta va incepe sa mearga de-a busilea, iar Gina Pistol impreuna cu Smiley au decis sa mai faca niste modificari.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu