Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 4 ore
 32    0

La patru luni de la incendiul devastator, Frigoglass a reluat productia la Timisoara

Frigoglas

Fabrica de langa Timisoara distrusa de un incendiu devastator in 6 iunie a reluat productia dupa patru luni, in cadrul unei linii de asamblare intr-o hala inchiriata pe o platforma de la marginea orasului. Compania Frigoglass vrea sa reconstruiasca fabrica pana in 2022.
 
Incendiul de la Frigoglass a izbucnit in noaptea de 5 spre 6 iunie, iar flacarile au distrus aproape in totalitate fabrica de langa Timisoara. Zeci de echipaje de pompieri din Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Alba au intervenit la fata locului, iar focul a fost stins dupa mai bine de cinci ore.

Rezultatele cercetarilor au aratat ca, cel mai probabil, incendiul pornise din laboratorul de testare a halei de productie, iar cauza probabila a fost un cablu electric defect, au anuntat pompierii, care au decis sa amendeze cu 10.000 de lei fabrica, pentru ca nu avea autorizatie de securitate la incendiu.

Reprezentantii companiei anunta acum ca „a fost reluata activitatea de productie, luni, 4 octombrie, in cadrul unei linii de asamblare amplasata intr-o hala inchiriata” pe o platforma de la marginea Timisoarei.

„Compania Frigoglass este ferm decisa sa pastreze un numar cat mai mare de angajati pentru a le asigura clientilor sai echipamente premium de refrigerare, precum si sa asigure o reconstructie rapida a fabricii sale, care se doreste sa devina operationala in trimestrul al patrulea din 2022”, mai transmit reprezentantii companiei.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu