Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 52    0

Tanar nevaccinat, prins la pacanele cu un certificat verde fals. S-a ales cu dosar penal

certificat verde

Razie a oamenilor legii, in seara de sambata, la Timisoara, pentru a preveni si combate raspandirea coronavirusului. Au fost aplicate zeci de amenzi, printre cei sanctionati numarandu-se si un tanar care era la pacanele desi nu se vaccinase. Le-a aratat politistilor un cod QR fals.
 
In timpul raziei de sambata, de la ora 19, care a durat pana duminica, la ora 1, politistii au depistat un tanar de 21 de ani in incinta unei sali de jocuri electronice de pe bulevardul Eroilor de la Tisa. Era ora 19.30, iar barbatul le-a aratat politistilor un cod QR al altei persoane. A fost dus la sediul de politie si s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de „falsul privind identitatea”.

In total, in timpul raziei au fost legitimate 126 de persoane, verificate 38 de societati comerciale si controlate 89 de autoturisme. Au fost aplicate 76 de amenzi in valoare totala de 29.175 de lei. Nu mai putin de 54 de sanctiuni au fost aplicate celor care nu au purtat masca de protectie, alte patru celor care nu au prezentat certificatul verde de vaccinare si doua celor care nu au respectat restrictiile de circulatie.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu