Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 33    0

Cuza si Emi, in razboi cu sotii Natanticu. ”A doua greseala a lui tata Nicu pe ziua de azi”

Emi si Cuza

Asia Express scoate la iveala cele mai rele trasaturi ale concurentilor care, pusi in situatii extreme, uita de bunele maniere si ar face orice pentru a ajunge pe primul loc la Irina Fodor. Editia de aseara a mai pus paie pe foc intre doua echipe si, daca pana acum rivale s-au afirmat echipele Zarug, Lorelei si Adriana Trandafir, Maria Speranta, mai nou, nici Emi si Cuza si familia Natanticu nu mai sunt prieteni.

Editia de aseara a fost una dintre cele mai solicitante pentru concurentii Asia Express. Ceea ce avea sa fie un destinatie obisnuita cu o proba destul de simpla s-a dovedit a fi o adevarata bataie de cap pentru toate echipele. In afara de Mihai Petre si Elwira, toate echipele au gresit destinatia, nimeni nu a putut sa ii ajute, iar pe taximetristi s-a dat o adevarata bataie. Dupa lungi insistente, Cuza si Emi au reusit sa plateasca un taximetrist care sa ii duca la misiune, dar pe ultima suta de metri l-au furat Eliza si Cosmin Natanticu. Asta i-a infuriat la culme pe baietii de la Noaptea Tarziu si s-au asigurat ca ii bat obrazul lui Natanticu pentru gestul facut.

”I-am zis sa ne plateasca si noua taxi-ul... Sase kilometri, cat sa fie. Intr-un final, vine cu noi la statia de taxi, unde ne intalnim cu tata Nicu si Lizi, care strigau pe taximetristi. Natanticu s-a bagat in fata noastra si omul nostru intra sa ne plateasca biletele si.... I-am zis ca e al nostru, ca vrea sa ne plateacsa taxi-ul, sa nu se bage. L-au zapacit pe ala si i-a luat pe ei si pe noi nu... Ba, nene, nu mi-l lua pe ala de l-am convins eu sa-mi plateasca. Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greseala a lui tata Nicu pe ziua de azi”, a declarat Cuza, la Asia Express.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu