Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 16    0

George Burcea risca pedeapsa cu inchisoarea. Iubitul Vivianei Sposub se prezinta in fata instantei

George Burcea

George Burcea nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Iubitul Vivianei este chemat in instanta si va trebui sa se prezinte in cazul divortului de Andreea Balan. George nu este deloc lipsit de probleme, caci din rechizitoriu se pare ca acesta nu va scapa nepedespit si, cel mai porbabil, va risca fie o amenda, fie pedeapsa cu inchisoarea.

George Burcea risca o amenda sau o pedeapsa de 1 la 5 ani cu inchisoarea, fiind in calcul mai multi factori pentru verdictul final de catre judecatori, printre care gravitatea faptei, comporamentul inculpatului in timpul anchetei, dar si pericolul creat de acesta prin fapta savarsita.

”Dupa o perioada de 5 ani, am decis sa pun capat relatiei cu Andreea. Daca nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamna ca mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez in functie de activitatile profesionale.

Andreea m-a prezentat voua ca fiind cel mai bun sot si mai ales tata. Va confirm ca asa am fost. Am facut toate aceste lucruri in casa pentru ca bunica m-a invatat sa fac de toate.

Totodata am incercat sa impart treburile in casa in asa fel incat sotia sa-si poata face treaba mereu. Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp” ci au fost informati de Andreea. Andreea stia ca eu am consumat substante.

De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori cand eram in lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.”, a fost o parte din mesajul lui Burcea transmis pe atunci.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu