Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 2 ore
 24    0

Incepand de azi, fara evenimente private si spectacole in Denta. Masuri suplimentare anti-Covid la Dudestii Noi si Jebel

masuri covid

Restrictii suplimentare pentru Denta, dar si la Dudestii Noi si Jebel in urma cresterii ratei de infectare cu Covid-19 in localitati. La Denta nu se mai pot face nunti si petreceri, iar barurile, cafenelele si restaurantele se vor inchide in interior.
 
 
Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis alte masuri suplimentare anti-Covid pentru localitatea Denta, Dudestii Noi si Jebel, in urma cresterii ratei de infectare. In Denta, rata a urcat la 3,12, astfel ca vor fi aplicate masurile valabile peste pragul de 3/mia de locuitori. La Dudestii Noi, rata a crescut la 2,51, iar la Jebel este 2,46, astfel ca aici se dispun masuri suplimentare pentru o rata intre mai mare de 2, dar mai mica de 3 la mia de locuitori.

„Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astazi (luni -n.r.), in sedinta online, a aprobat o hotarare in baza careia s-au actualizat anexele cuprinzand incidenta de la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Timis, anexe intocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, in baza careia sunt stabilite restrictiile conform HG 826/2021. In cadrul sedintei de astazi, UAT Denta a fost trecuta pe anexa 3, care cuprinde localitatile cu rata de infectare mai mare de 3/1.000 de locuitori si mai mica de 4/1.000 de locuitori. Totodata, unitatile administrative-teritoriale Dudestii Noi si Jebel au fost trecute pe anexa 4, avand o rata de infectare mai mare de 2/1000 locuitori si mai mica de 3/1000 locuitori”, transmite Prefectura Timis.

Masurile adoptate se vor aplica incepand de marti, 31 august.

Restrictii pentru rata cuprinsa intre 2 si 3 la mia de locuitori sunt si in localitatea Gavojdia. Masurile anti-Covid, AICI. In restul UAT-urilor din judetul Timis se aplica in continuare masurile generale din HG 826/2021.

Masurile suplimentare anti-Covid aplicate in Denta

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu