Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Sotia lui Alex Velea se lupta cu anxietatea. ”Mi-e frica ca nu sunt o mama buna”

Antonia

Viata Antoniei nu este atat de roz pe cat pare. Desi etse vazuta mai mereu zambind, sotia lui Alex Velea a dat cartile pe fata si a vorbit recent despre una dintre problemele care nu ii dau pace.

Viata de artist este una destul de solicitanta, mai ales cand trebuie sa te imparti intre viata de familia si viata de pe scena. In aceasta situatie se afla si Antonia. Sotia lui Velea a realizat de curand un pictorial alaturi de fetita ei, Maya si a vorbit pentru prima data despre anxietate.

”Mi-e frica ca nu sunt o mama suficient de buna pentru copiii mei, dar cred ca este unul dintre gandurile firesti care trec prin mintea parintilor, in general. Pentru ca vrem ce este mai bun pentru copiii nostri si vrem sa ne asiguram ca le oferim toata atentia, iubirea, confortul de care au nevoie. Si da, in cazul Mayei, faptul ca ii sunt parinte la distanta accentueaza fricile, temerile ca nu pot fi intru totul alaturi de ea, sa simta afectiunea si iubirea mea. E greu sa stiu ca Maya nu se simte bine si nu ii sunt alaturi. E greu sa nu fim de Craciun sau alte sarbatori importante impreuna, sa nu facem teme impreuna, vacante. Sunt multe momente dificile si sper sa putem recupera de acum incolo.” 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu