Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 73    0

Oana Zavoranu i-a demascat pe Adelina Pestritu si pe Virgil. Ce afaceri ”dubioase” fac cei doi?

oana zavoranu

Oana Zavoranu ar putea conduce lejer departamentul de politie al internetului, dar cum asa ceva nu exista, bruneta a gasit o solutie. Zavo a inceput acum cateva luni o rubrica pe Youtube in care se ocupa de demascarea tuturor ”mocangistelor” care profita de pe urma fanilor. Printre acestea se numara si Adelina Pestritu care nu a reusit sa treaca pe sub radarul Queridei.

Oana Zavoranu a luat „la puricat” cateva conturi de Instagram si s-a oprit la pagina Adelinei Pestritu pe care a luat-o la pachet cu tot cu Virgil, sotul acesteia. Zavo s-a legat de business-urile pe care cei doi le au si pe care le considera ”prosteala pe fata”.

Virgil a postat pe contul sau o imagine in care facea reclama unor ceasuri de lux, printre care si bine cunoscutele modele Rolex Daytona steel – 12.500 de euro (acelasi model din aur alb costa 37.400 de euro), Rolex GMT Master II – 9.200 euro. Preturile sunt cele din magazin pentru ceasuri noi. In schimb, pe piata de second hand, majoritatea ceasurilor Rolex capata o valoare mai mare datorita cererii care este cu mult mai mare decat oferta.

„Querida” nu s-a putut abtine si l-a acuzat pe barbat ca accesoriile de lux nu ar fi orginale, ba chiar a explicat ca acestea ar fi fost aduse, de fapt, din Turcia.

”Ce face Virgilica? I-a priit vacanta la turci, bag de seama. S-a intors cu tot bazarul dupa el. A adus numai Rolexuri originale, va da acolo. unt niste fake-uri obosite, se merge pe acelasi principiu de prosteala, capul este «Pinocchio», ea este sefa. Se duc si iau din Turcia fake-uri.”

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu