Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 53    0

Zeci de cetateni turci, prinsi in timp ce incercau sa treaca ilegal frontiera de vest, ascunsi intr-un camion

politia de frontiera

Nu mai putin de 29 de cetateni din Turcia, ascunsi intr-un automarfar incarcat cu profile de aluminiu, au fost depistati de catre politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II, cand incercau sa treaca ilegal frontiera in Ungaria.

„In data de 28 iulie 2021, in jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de iesire din tara, un cetatean turc, conducand un ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorca, ambele inmatriculate in Turcia. Soferul transporta, conform documentelor de insotire a marfii, profile de aluminiu pentru o societate din Polonia. 

In urma efectuarii controlului amanuntit asupra mijlocului de transport, au fost descoperiti, ascunsi in compartimentul marfa, douazeci si noua de cetateni straini”, a transmis Politia de Frontiera. Persoanele au fost preluate si transportate la sediul sectorului pentru cercetari. In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit ca sunt cetateni din Turcia, cu varste cuprinse intre 16 si 52 de ani.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in vederea stabilirii activitatii infractionale, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu