Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Turcii de la Karsan vor livra 44 autobuze electrice in Timisoara, contract de peste 136 milioane lei

karsan electric

Producatorul turc de vehicule comerciale Karsan a castigat licitatia pentru furnizarea a 44 de autobuze electrice municipiului Timisoara, contract in valoare de 136,4 milioane de lei.

La licitatia organizata de Ministerul Dezvoltarii au mai participat companiile si asocierile Solaris Bus & Coach (Polonia), New Kopel Car Import-Shlomo Motors (Israel), ), Golden Dragon Bus-Xiamen Golden Dragon Bus (China) si Bozankaya Otomotiv-Sileo (Turcia). Karsan a depus o oferta in valoare de 136.400.145 lei (aproximativ 27,7 milioane euro), sub valoarea estimata a contractului, de 145.000.000 lei (fara TVA).

In cadrul contractului, Karsan va asigura statiile de incarcare necesare pentru cele 44 de autobuze si servicii de mentenanta pentru o perioada de 6 ani, potrivit companiei. Este a doua licitatie castigata de compania turca in Romania in acest an. In mai, Karsan a anuntat ca a obtinut un contract pentru furnizarea a 10 autobuze electrice Atak Electric in Mangalia. Pana la finele anului, compania estimeaza ca numarul autobuzelor Karsan pe piata romaneasca va ajunge la 120.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu