News Flash:

Se deschide al doilea centru de vaccinare drive through la Timisoara. Acesta va functiona in parcarea Selgros, din Calea Aradului

21 Iulie 2021
550 Vizualizari | 0 Comentarii
drive through

La Timisoara se deschide un nou centru de vaccinare de tip drive through, de aceasta data in partea de nord a orasului. Acesta va functiona in parcarea magazinului Selgros din Calea Aradului.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, convocat miercuri de subprefectul Ovidiu Virgil Draganescu, a aprobat, printr-o hotarare, solicitarea Primariei municipiului Timisoara privind schimbarea temporara a destinatiei actuale a unei portiuni de 300 mp din parcarea magazinului Selgros, din Timisoara, strada Calea Aradului nr. 64, in vederea organizarii unui centru de vaccinare contra COVID 19 de tip drive through.

In cadrul noului centru se vor face imunizari cu vaccinele de la Pfizer si cu cele de la Johnson&Johnson. Modul de efectuare al vaccinarii e unul facil, oamenii vin in propriul autoturism, unde sunt si vaccinati. ”Pacientii” completeaza un formular, asteapta cateva minute in parcare, dupa care sunt liberi sa plece.

Primul centru drive-through din Timisoara este deschis la Shopping City din Calea Sagului, aici s-au vaccinat pana acum, 1.129 de persoane cu Johnson& Johnson si inca 7.839 cu Pfizer.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006032 (s)