Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 14    0

Bravo, ai stil! revine cu sezon nou. Cine sunt primele concurente confirmate?

bravo ai stil

Anul acesta, show-ul de fashion „Bravo, ai stil!” revine cu un sezon nou. Fanii emisiunii trebuie sa stie ca este vorba despre un nou sezon pe formatul celebrities si, cel mai important, au fost deja confirmate primele vedete care se vor arunca in arena stilului.

Noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities” se anunta a fi unul incendiar, mai ales ca noul format vine la pachet cu cateva modificari care ii va surprinde pe fani. Printre primele nume confirmate in celebra emisiune se numara Nicoleta Nuca si Anda Adam. Multi se intreaba de ce au liuat decizia de a merge la un astfel de reality show, iar motivatia Nicoletei este cat se poate de sincera: vrea sa demonstreze ce poate pe plan vestimentar. Mai mult, artista vrea sa ii ofere replica Ralucai Badulescu care i-a criticat de fiecare data cand a avut ocazia tinutele in cadrul rubricii ”Asa da, asa nu” cu Ralu si Bote.

”Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua. Pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală. Cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine. Voi învăța despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. 

Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a declarat Nicoleta Nucă.

Show-ul este asteptat pe micile ecrane la sfarsitul lunii august sau, cel tarziu, la inceputul lunii septembrie si va avea in prima faza noua celebritati.

 

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Hqr4RKzSKrI" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu