Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 52    0

7 reguli fundamentale pentru a castiga lupta cu cancerul

cancer celule 2

Organismul nostru functioneaza ca un ceas: lucreaza fara pauze si zile libere, cu o exactitate deosebita, conform unui algoritm bine definit. Si asa cum ceasurile au nevoie de întretineri periodice, asa si organismul are nevoie de curatare. De aceea chiar si cel mai sanatosom trebuie sa cunoasca ce reprezinta detoxificarea.

Cu totii suntem expusi la stres si influenta mediului înconjurator. Multi dintre noi nu respecta un regim alimentar corect, un somn sanatos, milioane de oameni consuma produse fast-food, iar cealalta mancare este plina de suplimenti dubiosi. Prin urmare în organism se acumuleaza deseuri, printre care cei mai periculosi sunt acizii.

FaSingur.info va îndeamna sa ascultati parerea dr. Otto Warburg, care si-a dedicat activitatea stiintifica cercetarii teoriei biochimice a cancerului. Dumnealui a demonstrat ca mediul alcalin (opusul mediului acid) este un colac de salvare împotriva multor boli. Din teoria sa au rezultat mai multe metode de tratament a cancerului.

Alcalinii în organism

Înainte sa începem sa normalizam echilibrul acido-bazic din organism, trebuie sa cunoastem ca acesta depinde cel mai mult de regimul alimentar. Ca urmare a proceselor digestive, anume putrefactie si fermentare, în sange ajung substante toxice ce urmeaza a fi eliminate din organism. Exista cateva moduri de a reduce cantitatea lor sau chiar de a le elimina complet.

Cel mai bun leac pentru cancer si orice infectie din organism

1. Curatarea stomacului dimineata
Suna înfiorator, dar de fapt tot ce aveti de facut este sa beti dimineata un pahar de apa calda, adaugand sucul a o lamaie si 2 linguri de otet de mere. Aceasta procedura va pregati stomacul pentru o noua zi de munca si va preveni depunerea toxinelor consumate în ziua precedenta.

2. Mai multa verdeata
Fructele si legumele sunt produse cu continut ridicat de microelemente folositoare. Pentru o digestie rapida a produselor prelucrate termic, acestea trebuie sa fie într-o proportie de cel mult 1:2 fata de fructe si legume. Mancarea vegetala este la baza metodologiei de detoxificare. Acordati preferinta sporita ardeilor, vinetelor, verzei de Bruxelles, dovleceilor si fasolei verzi.

3. Migdale
Daca puteti înlocui laptele de vaci cu unul vegetal, ar fi bine sa optati pentru laptele de migdale. Nu e obligatoriu sa renuntati la laptele obisnuit, ci pur si simplu includeti în regimul alimentar si laptele de migdale. Acesta contine mult calciu si magneziu, iar aceste microelemente au un rol cheie în vindecarea organismului. De asemenea e recomandabil sa mancati si migdale propriu-zis.

4. Plimbari în aer liber
Plimbarile în aer liber oricum sunt folositoare, si mai bine este sa le combinati cu un mic efort fizic sau gimnastica. În timpul unor astfel de proceduri din organism sunt eliminate produsele acide. Alegeti niste locuri departate de drumurile aglomerate, pentru a respira un aer cat mai curat.

5. Mai putina carne
În nici un caz nu trebuie sa renuntati complet la carne! Dar aveti grija ca aceasta sa nu fie în meniul dvs. chiar în fiecare zi. Carnea necesita multa energie pentru a fi digerata, iar deseurile acide au o pondere foarte mare în produsele de carne. Varianta ideala ar fi sa va abtineti de la carne 2 zile pe saptamana, astfel încat organismul sa aiba suficient timp pentru a se curata.

6. Mai multa apa
Echilibrul hidric si cel acido-bazic sunt interdependente. Ambele determina componenta sangelui si activitatea generala a sistemului sangvin. Consumul de apa este o solutie optima pentru a reduce depunerea deseurilor în organism. De asemenea se recomanda consumul de sucuri naturale si smoothie.

7. Mai putin zahar
Din pacate produsele dulci au în componenta una din cele mai nerecomandate substante - zaharul. Acesta intra în categoria produselor acide, de aceea de multe ori consumul sau este urmat de arsuri la stomac. O concentratie periculoasa de zahar este si în bauturile racoritoare carbogazoase.

Mediul acid este benefic pentru raspandirea multor boli de gravitate diferita. Prin urmare profilaxia cancerului începe cu regimul alimentar. Dereglarea echilibrului acido-bazic poate duce si la cresterea greutatii corporale, caci deseurile se pot depune si sub forma de grasimi.

Aciditatea ridicata a sangelui este mult mai periculoasa decat pare la prima vedere. Eritrocitele pierd mult din eficienta într-un asemenea mediu, iar sangele devine mai vascos, crescand riscul de infarct miocardic, atac vascular cerebral etc.

Citeste si...

19 August 2018
 1509    0
19 August 2018
 2061    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu