Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Ponta anunta inca trei deputati din PSD care vor trece la ProRomania

Ponta5

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, ca in ProRomania se vor mai inscrie in zilele urmatoare inca trei deputati social-democrati, moment in care va cere inca o data constituirea grupului parlamentar din Camera Deputatilor al acestui partid.
”Am venit cu dl. Mocioalca (Ion Mocioalca, presedintele Comisiei privind Statutul deputatilor si al senatorilor - n.r.) si mi-a dat o veste foarte buna - mi-a zis ca nu putem sa ne formam un grup acum, din punctul lor de vedere, pentru ca nu avem zece deputati care au candidat pe aceeasi lista. Deocamdata suntem sapte. Probabil in zilele urmatoare vom fi zece si, citandu-l pe dl Mocioalca, depun cerere si nu mai au motiv sa mi-o respinga. Eu astept mai multi, dar trei sigur vin, care au candidat pe listele PSD”, a declarat Victor Ponta.

El a mai spus, dupa ce deputatii PMP se vor inscrie in PSD, vor exista mai multi parlamentari PSD care vor trece la Pro Romania.

”De fapt, cand pleaca PMP-istii si basistii la Dragnea, or sa vina niste pesedisti la noi. Noi suntem acum noul PSD, ei sunt noul PD. Eu cred ca vine si Basescu la Dragnea, ca totusi sunt prieteni de mult si probabil ca se reunesc. Iubirea nu se uita de-a lungul anilor”, a adaugat Ponta.
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu