News Flash:

Accident grav in Suceava! O tanara a murit, iar prietenul ei e in stare grava dupa ce masina lor a fost loovita din spate de un autocar, dupa care a ricosat intr-un TIR

30 Mai 2018
775 Vizualizari | 0 Comentarii
suceava

O tanara de 18 ani a murit, marti seara, intr-un accident petrecut pe DN 2, intre localitatile Siret si Balcauti, judetul Suceava, dupa ce prietenul ei, un tanar de 19 ani, a lovit din spate un autocar, apoi a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, unde a lovit un TIR.
Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, a spus ca accidentul a avut loc in localitatea Ratos, iar la fata locului echipajele de descarcerare au gasit in masina o fata si un baiat inconstienti.

“Cei doi ocupanti ai autoturismului au fost extrasi, inconstienti. (...) Din nefericire, dupa manevrele de resuscitare, s-a declarat decesul pentru tanara, iar tanarul a fost transportat la spital. In accident a fost implicat si un autocar”, a spus Galeata.

Politistii au stabilit ca soferul autoturismului nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers si a intrat in coliziune din spate cu un autocar care circula in fata sa. In urma impactului cu autocarul, autoturismul a patruns pe contrasens unde a lovit frontal un TIR care circula regulamentar din sens opus.
La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera la kilometrul 473, intre localitatile Siret si Balcauti, se desfasoara alternativ, pe un sens de mers.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004945 (s)