Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 44    0

VESTE TERIBILA! A murit Cristian Topescu! Fostul mare jurnalist avea 81 de ani

topescu mediafax foto tibi bologh

Legendarul jurnalist Cristian Ţopescu a murit în această după-amiază, la vârsta de 81 de ani, la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalui Elias.

Fost director al cotidianului ProSport între anii 204-2007, Ţopescu se afla internat de o săptămână la clinica mai sus amintită din cauza unor complicaţii provocate de diabet.

Între 1964 și 1999, Cristian Țopescu a lucrat la TVR, unde a fost reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor-sef si director general adjunct. Cristian Țopescu a fost și politician, fiind ales senator de București la alegerile din 30 noiembrie 2008.

În 2017, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Cristian Ţopescu Ordinul Steaua României.

"Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", potrivit unui anunţ al Spitalului Elias din Capitală.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu