Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Vicepresedintele CJ Alba, Alin Cucui, a lasat un bilet in care incearca sa-si justifice sinuciderea

alin cucui

Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Alba, Alin Cucui, gasit miercuri dimineata spanzurat intr-un imobil din Alba Iulia, a lasat un bilet in care incearca sa-si justifice gestul extrem. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate in acest caz, Alin Cucui a scris cateva randuri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare ca acesta avea o depresie. 

El a fost descoperit fara viata de catre fratele sau intr-un imobil care apartine familiei lor, unde ar fi spus ca va ramane peste noapte. 

La casa respectiva a ajuns miercuri si celalalt vicepresedinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei ca l-a vazut ultima data pe colegul sau la sedinta operativa de marti dimineata. 

"E o tragedie. Inexplicabil (gestul lui Alin Cucui n.r.) pentru mine. (...). Nu inteleg ce motive putea sa aiba. (...). Ieri dimineata am avut sedinta operativa, de la ora 8,00. (...). Mi-a zis ca a doua zi de Paste a fost ziua nepotului sau. (...). Nu stiu ce l-a determinat", a precizat Dumitru Fulea. 

Cucui era vicepresedinte al CJ Alba din 2008. In varsta de 41 de ani, Alin Cucui era casatorit si avea un copil. AGERPRES

Citeste si...

11 Aprilie 2018
 958    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu