Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 67    0

Lucruri pe care o doamna nu le face pe Facebook. Fiecare femeie ar trebui sa citeasca asta!

doamna

Retelele de socializare sunt foarte populare, iar daca nu esti atenta la ce postezi, s-ar putea sa iti strici imaginea. Vezi care sunt lucrurile pe care o doamna nu ar trebui sa le faca pe Facebook.

Nu trimite cereri de prietenie strainilor
O doamna stie ca numarul de prieteni de pe Facebook nu spune nimic despre ea, asa ca nu va trimite cereri de prietenie persoanelor pe care nu le cunoaste, doar pentru a parea populara. Daca ai pus ochii pe un tip pe care il stii doar din reteaua de socializare, vezi daca nu cumva aveti un prieten comun si incearca sa faci cunostinta fata in fata cu el, inainte sa il treci la prieteni virtuali.
Nu posteaza fotografii in care prietenii lor nu au iesit bine

Daca vrei sa razi de fata prietenei tale dintr-o poza, fa-o in particular. Nicio femeie nu vrea sa apara in public in ipostaze care nu o avantajeaza, iar daca nu tii cont de asta, probabil nu esti o persoana pe care altii ar vrea sa o aiba prin preajma. O doamna este mereu atenta la sentimentele celorlalti si nu cauta sa ii umileasca pe cei din jur. Arata ca ai incredere in tine si nu trebuie sa ii pui pe ceilalti intr-o lumina proasta, ca sa iesi tu bine.
Nu posteaza fiecare pas pe care il face

Poate ai o viata sociala activa, poate esti la cele mai importante evenimente si vizitezi cele mai populare locuri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa afle toata lumea. Pe tine nu te enerveaza oamenii care isi schimba statusul la fiecare 10 minute si impartasesc lucruri personale pe Facebook? O doamna nu va posta pe reteaua de socializare decat lucrurile cu adevarat importante si interesante.
Nu se plange de ce se intampla la munca

Chiar daca ai doar prieteni buni pe Facebook, nu este o idee buna sa scrii acolo ce te-a nemultumit la munca. Nu stii cum statusul tau ajunge sub ochii sefului sau ai unui coleg si esti pusa intr-o situatie stanjenitoare. Toate problemele personale trebuie dezbatute in particular.
Nu se desparte pe Facebook

O doamna nu isi expune pe Facebook viata personala si nu isi schimba statusul dupa fiecare cearta. Gandeste-te ca toata lumea vede cand treci de la „intr-o relatie” la „singura” si va fi destul de stanjenitor cand te vei impaca cu iubitul tau. Tine pentru voi problemele din relatie, iar prietenii tai buni pot afla direct de la tine care este starea vietii tale amoroase.
Nu isi face selfie-uri si poze indecente

O doamna nu isi face singura poze trimitand pupici catre camera si nici nu isi pozeaza posteriorul cand este la sala. Ramai la pozele clasice, care nu arata ca vrei sa obtii cat mai multe like-uri. Este, de asemenea, important sa pui poze care se apropie de realitate, chiar daca nu esti intotdeauna multumita de cum arati. Toata lumea are zile bune si zile rele, nu se asteapta nimeni sa fii perfecta.

Citeste si...

27 Decembrie 2017
 1512    0
26 Decembrie 2017
 1399    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu