Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 53    0

DORINTA DE CRACIUN. Scrisoarea trimisa de un orfan LUI DUMNEZEU

orfan

Toni nu are parinti de la varsta de 7 ani. Acum are 11. De 4 ani este sub ingrijirea bunicilor, pe care ii divinizeaza. Acesta i-a scris o scrisoare de Craciun, nu Mosului, ci lui Dumnezeu.

“Draga Dumnezeu,

E prima oara cand iti scriu si am emotii. Nu vreau cadouri de Craciun pentru ca bunicii imi dau tot ce am nevoie. Vreau doar o rugaminte la Tine, caci stiu ca poti face absolut totul. Pe parintii mei i-ai luat acum 4 ani si am suferit tare mult.

Eu cred ca le e bine in Ceruri, cu Tine, si vreau sa imi spui daca se mai gandesc la mine. Sper sa nu se supere pe mine daca uneori nu imi fac temele sau nu invat chiar tot pentru scoala. Imi place tare mult sa ma joc si spune-le ca va fi totul bine.

Vreau sa le spui ca o respect pe bunica asa cum mi-a spus mama. In fiecare zi o ajut cu animalele prin curte si catelusul pe care mi l-ai facut cadou acum e foarte mare.

Cateodata mai mananca din puii lui buni, dar cand face pozne il iau la mine in camera si il ascund pentru ca bunica se supara tare pe el si vrea sa il dea la straini. Apoi se calmeaza si ii da de mancare.

Doamne, Doamne, te rog foarte mult, de asemenea, ca acuma de Craciun sa imi saruti parintii pe frunte si sa zici ca e din partea mea. Si mai am o rugaminte, cea mai mare dintre toate. Nu ii mai lua pe parintii altor copii la Tine, caci ei sufera tare mult.

Daca ai nevoie de cineva, I-ai pe oamenii rai si Fa-i buni si apoi trimite-I pe toti inapoi pe Pamant. Mi-as dori sa traim pentru totdeauna si sa ne bucuram de toate lucrurile frumoase. Te rog, Doamne, ai mila de copiii care isi pierd cele mai dragi fiinte din lume.

Cu drag, Toni”

Citeste si...

27 Decembrie 2017
 1512    0
26 Decembrie 2017
 1399    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu