Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 76    0

Cum s-a facut de-a ajuns Ruby sotia lui Augustin Viziru - FOTO

ruby viziru

Blonda si cu o tinuta vestimentara diferita de cele cu care ne-a obisnuit pana acum, Ruby este de nerecunoscut in postura de sotie a lui Augustin Viziru. Ce-i drept, nu in realitate ci in lumea filmului. De aceasta data ea are rol de proprietareasa si e complet necrutatoare fata de chiriasii sai din comedia «Ghinionistul», unde, din 8 decembrie, odata cu premiera filmului pe marile ecrane, talentata artista raspunde la numele de Zizi si are cele mai amuzante replici.

Ruby, cu posteriorul la vedere! Imaginea cu care a incins imaginatia fanilor

In noul film, Ruby il are drept sot pe Augustin Viziru, al carui personaj se poate spune ca nu este la fel de atent la business-ul familiei cum este Zizi, ba mai mult, demonstreaza clar ca interesul lui e in alta parte. «Ghinionistul» reuneste un numar impresionant de celebritati, alaturi de Ruby si Augustin Viziru, care desi nu au roluri principale sunt plini de farmec. Filmul are partituri generoase pentru actorii: Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel, precum si partituri savuroase pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Sorin Miron, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

Doinita Oancea a vorbit despre relatia cu Augustin Viziru: «Imi doresc un copil!»

Povestea comediei «Ghinionistul», a carei regie este semnata de Iura Luncasu, este despre haz de necaz, despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca este urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe «pieze rele» in jurul sau!

Galerie Foto

Citeste si...

1 Decembrie 2017
 1047    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu