Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 82    0

SCENE SOCANTE in judetul Sibiu! Un padurar l-a bruscat pe un politist, dupa care i-a luat arma din dotare

politist
Un politist din localitatea Slimnic, judetul Sibiu, a fost agresat si dezarmat de un padurar si inca un barbat, dupa ce a descoperit in trafic un camion plin cu lemne taiate ilegal. Pentru imobilizarea celor doi agresori a fost necesara interventia lucratorilor Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale (SIAS).

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca un agent de politie din Slimic a oprit in trafic un camion incarcat cu lemne taiate ilegal si a constatat ca autovehiculul avea inspectia tehnica periodica expirata.
Soferul, un barbat de 35 de ani, a refuzat sa prezinte actele si a plecat, intrând pe o strada laturalnica din localitate, unde s-a oprit in fata casei padurarului. Politistul l-a urmarit, iar barbatul a devenit reclalcitrant. La un moment dat, din casa a iesit padurarul care l-a lovit pe agent, i-a luat arma din dotare, care nu avea munitie, si i-a rupt uniforma.

Ulterior, cei doi barbati s-au refugiat in locuinta padurarului si a fost nevoie de interventia lucratorilor SIAS pentru imobilizarea lor.

Agresorii au fost condusi la sediul Parchetul de pe lânga Judecatoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetati pentru ultraj.

Citeste si...

6 Septembrie 2017
 1040    0
6 Septembrie 2017
 1043    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu