Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Cum comenteaza premierul Mihai Tudose cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona

mihai tudose2
Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala Portugaliei.


„Consulul trebuia sa ne informeze pe noi in timp util despre ce se intampla. Lucrurile n-au stat cum trebuie. N-am primit informatii, azi dimineata la 8.30 cand am inceput eu demersurile nu prea stia nimeni pe la Ministerul de Interne despre ce este vorba (...). Am vorbit dimineata cu domnul ministru Melescanu. Apoi au inceput sa curga informatiile. (...) Este o situatie inacceptabila(...). Era datoria statului sa-i aduca acasa”, a spus premierul, luni seara, la Antena 3.


„Le oferim tot sprijinul domnilor consuli pentru a-si face misiunea, dar le oferim si un bilet spre casa atunci cand nu o fac. Nu e niciun avertisment, asta e”, a mai spus premierul Mihai Tudose. 


Zeci de turisti romani au stat doua zile pe aeroport, dupa ce aeronava s-a defectat, iar compania nu a gasit solutii pentru a-i aduce acasa. 


Oamenii au indurat lipsa apei, oboseala si spun ca se simt umiliti. 

Citeste si...

28 August 2017
 1238    0
29 August 2017
 1220    0
28 August 2017
 1905    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu