Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 2 ore
 25    0

La un pas de tragedie! Un copil de un an si jumatate s-a intoxicat cu fum in incendiul care a cuprins locuinta

incendiu3
Incendiu, in noaptea de duminica spre luni, in localitatea timiseana Utvin. Un copil de un an si jumatate a ajuns la spital, dupa ce casa in care locuia a fost cuprinsa de flacari. Incendiul se pare ca ar fi izbucnit din cauza unui laptop.
Pompierii militari au fost anuntati despre izbucnirea unui incendiu la o casa din Utvin, in jurul orei 04:40, in noaptea de duminica spre luni. La sosirea lor, salvatorii au constatat ca flacarile se manifestau la parterul locuintei, iar totul a plecat de la un laptop care s-a aprins din cauza efectului termic. Din fericire insa, incendiul nu s-a extins si la mansarda imobilului, acolo unde dormea copilul de un an si jumatate impreuna cu mama sa, scrie tion.ro.
„In urma incendiului, au ars canapeaua, materiale textile din incapere, un laptop, o imprimanta si un telefon. De asemenea, au fost distruse prin ardere aparatul de aer conditionat si mobilierul din incapere. La locul interventiei s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, un ofiter, 13 subofiteri si un echipaj SMURD care au preluat copilul intoxicat cu fum si l-au transportat la spital”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Citeste si...

6 August 2017
 986    0
4 August 2017
 1015    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu