Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

POVESTE REALA: „Am 31 de ani si sunt casatorita de 10 ani. Pentru unii poate parea rusinoasa problema mea... Sunt o femeie curata si ingrijita, dar ce-mi face sotul meu... Nu mi se pare normal sa se intample asta in momentele intime!

sotie
Draga Adela,
Am 31 de ani, iar sotul meu are 38. Suntem casatoriti de 10 ani si avem o relatie de 12 ani. Avem si un copil de 7 ani. Relatia merge bine din toate punctele de vedere, insa, atunci cand vine vorba de sex oral, el nu doreste sa imi intoarca favoarea. Ceva nu ii convine si refuza categoric (tin sa precizez ca sunt o femeie curata si bine ingrijita). El ar vrea de fiecare data, insa nu mi se pare normal sa nu oferi aceeasi placere persoanei de langa tine.

Adela raspunde:
Draga mea,
Sotul tau da dovada de egoism, insa situatia e foarte delicata si nu o poti aborda frontal fara sa-i declasezi o reactie negativa. Daca nu-i spui nimic nu e bine, ca ramai tu frustrata. Daca ii spui, se va supara pentru ca este orgolios si pentru ca – evident – are un blocaj. Ce poti sa faci? In primul rand, sa te detasezi tu de problema. N-o mai lua asa in serios, incearca sa glumesti pe aceasta tema, macar cand te gandesti tu cu tine. Detaseaza-te si iarta-l, trateaza-l ca pe un copil mofturos. Daca vei reusi sa adopti aceasta atitudine, iti va fi mai usor sa te porti cu el elegant si in acelasi timp ghidus, fara sa se supere cand ii vei refuza de acum inainte sexul oral. Eventual, poti sa imiti gesturile pe care le face el cand te refuza pe tine – dar atat de haios incat sa il faci sa rada. Cumva, trebuie sa inteleaga ca pe tine te deranjeaza ca el nu-ti intorce favoarea, dar fara sa existe o tensiune conflictuala care l-ar scoate din starea de dorinta sexuala. Si, pentru ca el sa se obisnuiasca macar vizual cu acea parte a anatomiei tale intime, poti sa organizezi o sedinta foto ad-hoc, inspirata din fotografii artistice de pe net. Sunt mii de poze cu organe sexuale de femeie frumos impodobite pe care, daca le-ar vedea mai des, poate ar incepe sa se relaxeze si sa-si puna problema cum ar fi la gust… Mai poti incerca si cu o schimbare: daca nu te epilezi complet, fa-o acum, iar daca te epilai, lasa-ti o ”brazda” subtire de par super ingrijit. Poate daca o vede in alta lumina devine curios. Important este sa te joci, nu sa o iei in tragic.

Citeste si...

2 August 2017
 1460    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu