Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 65    0

Avem vesti despre starea de sanatate a Denisei. Cum se simte cantareata de manele

Denisa Manelista
Denisa Manelista continua lupta cu boala, iar vestile sunt bune. Totusi, artista este nevoita sa petreaca cat mai mult timp la pat, boala consumandu-i energia.

Denisa Raducu pare sa nu se fi impacat cu programul pe care medicii i l-au impus. Astfel, dimineata, dupa ce mananca putin din cele preparate de mama sa - fie ca este o supa usoara, fie ca este vorba de cateva bucatele de paine cu branza de vaci, artista se uita putin la televizor, dupa care petrece cateva ore in pat. La pranz i se dau tratamentele naturiste, iar spre seara, cand canicula se mai linisteste, iese pentru cateva minute din casa, dar doar pentru a se plimba, sprijinita, cativa metri, avand apoi nevoie de ore bune de odihna, scrie SpyNews.
De cand a inceput tratamentul naturist, Denisa Manelista sustine ca se simte mult mai bine si, deja, zambind, le-a spus rudelor ei ca are o presimtire buna cu privire la viitorul ei.


"O sa ma vindec, o sa vedeti ca ma fac bine. Va fi bine" ,sunt cuvintele pe care le-ar fi spus vedeta celor din jur, reusind sa ii faca sa planga de fericire.


Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, de cateva luni, se lupta cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o salva.

Citeste si...

13 Iulie 2017
 1390    0
13 Iulie 2017
 1124    0
12 Iulie 2017
 1147    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu