Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 40    0

Parlamentarul Eugen Teodorovici, dator vandut! Are datorii de aproape un milion de euro

eugen teodorovici2
Consilierul onorific al premierului Mihai TudoseEugen Teodorovici, are cele mai mari datorii dintre toti parlamentarii. Iar topul datornicilor dcontinua cu nume grele, precum fostul ministru al Finantelor, Viorel Stefan, sau actualul Ministru al Dialogului SocialGabriel Petrea, scrie Jurnalul National in editia de astazi.


Liberalii sunt si ei bine reprezentati.


Ultimele declaratii de avere depuse de senatori si deputati arata ca multi dintre parlamentari sunt inglodati in datorii. Alesii poporului au datorii totale de aproape 20 milioane de euro, majoritatea politicienilor avand credite ipotecare, credite de nevoi personale sau imprumuturi scadente catre apropiati. 
Cel mai indatorat parlamentar din actuala legislatura este fostul ministru al Finantelor si al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, care are datorii totale de peste 860.000 de euro din doua credite ipotecare, un credit de nevoi cu ipoteca si doua contracte de imprumut.
Printre marii datornici ai Parlamentului se regaseste si Rovana Plumb. Aceasta are un credit de 800.000 de euro scadent in anul 2030. Datorii uriase are si deputatul PSD de MaramuresSorin-Ovidiu Bota, care are de returnat peste 640.000 de euro catre doua banci si o societate comerciala.


Bani de dat are si noul prim-vicepresedinte PNLIulian Dumitrescu, avand un credit bancar de peste 162.000 de euro si trei imprumuturi de returnat catre apropiati: unul de 100.000 de euro, unul de 180.000 de dolari si altul de 300.000 de lei. Un alt liberal inglodat in datorii este deputatul PNL de Constanta, Robert-Aurel Boroianu. In total, liberalul ar avea de platit aproape 514.000 de euro.
Dator vandut este si Viorel Stefan, fostul ministru al Finantelor din Guvernul Grindeanu, avand datorii totale de aproape 400.000 de euro. Stefan are de achitat 110.000 de dolari unei persoane fizice, un credit bancar de 1.350.000 de lei si un card de credit in valoare de peste 30.000 de lei. Aproape 396.000 de euro are de platit si deputatul PMPValeriu Steriu, pentru doua ipoteci si pentru o casa cu teren cumparate in rate in satul Sinca Veche din judetul Brasov.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu