Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Traian Basescu sterge pe jos cu Liviu Dragnea. "E O PANARAMA!"

basescu amendat
Traian Basescu a declansat astazi, un atac impotriva tuturor liderilor politici ai momentului. El a afirmat ca nu mai exista lideri in politica romaneasca, ceea ce ii va facilita lui Klaus Iohannis un al doilea mandat. Fostul presedinte a avut descrieri foarte dure pentru liderii politici ai zilei.

Traian Basescu i-a luat la rand pe liderii politici ai momentului. Pe Liviu Dragnea l-a numit "panarama" si a spus despre el ca reprezinta un pericol pentru PSD.
"V-am spus eu ca Dragnea e panarama? (...) Sa se apuce de altceva, poate e mai priceput la cresterea de porci, paranghelii in Brazilia, de vanatoare", a comentat Basescu.

Basescu spune ca Liviu Dragnea nu stie sa conduca un partid mare, dar nici nu lasa pe altcineva.

"Dragnea e un infrant care duce la infrangere PSD. Daca in PSD ar mai aparea un lider ar avea grija Dragnea sa il elimine".

Despre Gabriela Firea a declarat ca nu are substanta si ca ar obtine un scor rusinos la alegeri prezidential.

"Puneti-o la prezidentiale sa vedeti daca ia mai mult de 3%. Pana la urma, intr-un lider trebuie sa existe si putina substanta. M-a innebunit, ea e atacata, supravegheata de dimineata pana seara, nu se poate sa iti constuiesti asa imagine", a afirmat Basescu.

Nici despre Lia Olguta Vasilescu nu a avut cuvinte de lauda.
"Doamna Olguta ne dubleaza salariile, dar avem ceva in cap legat de politica extrena a patriei, de politici generale? Ca presedinte te poti califica la locul de munca, dar trebuie sa ai o baza, ca daca baza ta e minus, distrugi o tara pana te califici", a afirmat Basescu.

El este de parere ca nici Dacian Ciolos, daca uneste dreapta sub aripa lui, nu poate fi un contracandidat puternic.

"Daca Dreapta vrea sa se ingroapa la doi metri sub pamant, da, sa il puna pe Ciolos. PMP nu va fi de acord cu un asmeena lider", a declarat Basescu, care a concluzionat ca "deocamdata partidele nu au contracandidat pentru Iohannis. Experienta ca lider politic imi spune ca in momentul de fata nu avem un politician cu vana de lider care sa il bata pe Iohannis".

Sursa: romaniatv.net

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu