News Flash:

Presedintele Iohannis va semna luni decretele privind noul ministru al Mediului si noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul

31 Martie 2017
863 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant 1
Presedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si numirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, anunta Administratia Prezidentiala. Tot luni, la ora 17.00, va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului.
Noile numiri vin dupa retragerea sprijinului politic al lui Daniel Constantin de catre ALDE.
Gratiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relatia cu Parlamentul, va prelua portofoliul lui Constantin de ministru al Mediului si functia de vicepremier. In locul ei, va fi numit Viorel Ilie.
Decretele vor fi semnate de presedinte luni, cand va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului, la Palatul Cotroceni, de la ora 17.00.
Liderii ALDE, reuniti duminica in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii. Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a fost propusa de ALDE in functiile de vicepremier si ministru al Mediului, in locul lui Daniel Constantin.
News.ro
 

gratiela gavrilescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005027 (s)