Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 48    0

ACCIDENT CUMPLIT! Un bebelus de cateva luni si alte patru persoane, grav ranite!

accident
Cinci persoane, printre care si un copil de cateva luni, au ajuns marti dimineata la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc in judetul Botosani, pe DN29D.
Toti erau intr-o masina, cand soferul a pierdut controlul volanului din cauza cetii, intr-o curba periculoasa. Autoturismul s-a izbit apoi de un cap de pod si s-a rostogolit peste un gard.
In masina erau sapte cetateni din Republica Moldova, care se indreptau catre Botosani. Accidentul s-a petrecut la numai cativa kilometri dupa ce au trecut de vama, in localitatea Guranda.
Aurel Federciuc, martor: "Era o ceata de nu se vedea nimic si a pus frana si s-a dus direct."
Patru ambulante au preluat cele 5 victime si le-au transportat la Spitalul judetean Botosani. Printre acestea este si un bebelus de 6 luni, care este copilul soferului, si o femeie de 31 de ani, aflata in starea cea mai grava, scrie stirileprotv.ro.
Cristian Simionescu, Ambulanta Botosani: "Prezenta un politraumatism prin accident rutier, un traumatism cranio-facial acut deschis si traumatism la nivelul coloanei vertebrale cervicale."
Ionut Apostol, Politia Rutiera Botosani: "Intr-o curba periculoasa la stanga, pe un carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in partea dreapta, distrugand un gard."
Localnicii spun ca in acea curba au loc foarte multe accidente, toate din cauza vitezei excesive a soferilor.
Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului din Republica Moldova pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste si...

7 Martie 2017
 2385    0
7 Martie 2017
 1153    0
6 Martie 2017
 1914    0
6 Martie 2017
 1247    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu