Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Un tanar de 19 ani a deschis la Timisoara prima shaormerie dulce

shaormerie dulce
Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot gasi kebab cu ciocolata, fructe si frisca, intreaga investitie ridicandu-se la suma de 20.000 de euro.

Inedita shaormerie a fost deschisa, sambata, in Piata Libertatii din Timisoara. Aici, lipia este inlocuita cu o clatita pufoasa, carnea cu ciocolata razuita ca la kebab, cartofii prajiti cu fructe precum capsuni, kiwi sau banane, iar sosurile cu frisca si diferite topping-uri. Rezultatul este un choco-kebab delicios.

Ideea de afaceri este unica in Timisoara si i-a venit lui Ionut Gheorghescu, un tanar in varsta de 19 ani care a terminat liceul in acest an. In prezent, Ionut este student la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si spune ca intreaga investitie se ridica la suma de 20.000 de euro.

 “Am cautat pe Internet o idee noua de afacere si am descoperit din greseala asta, mi s-a parut foarte interesanta. Am inceput cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit sa merg pe insule comerciale, in mall-uri, dar pana la urma am ajuns sa amenajez un spatiu, care m-a facut sa dublez investitia. Parintii mei au dorit sa-mi cumpere o masina si am decis sa nu o cumpar, ci sa-i investesc in aceasta afacere, pentru ca visul meu e sa nu lucrez pentru altii”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Ionut Gheorghescu.

Pentru inceput, in cadrul Choco-Kebab-ului deschis in Piata Libertatii din Timisoara lucreaza doi angajati. Ionut Gheorghescu crede ca acest concept va prinde la public pentru ca este nou.

 “E un concept nou si se asociaza cu shaorma. Eu cred ca o sa prinda la public, e ceva nou si oamenii sunt curiosi la inceput sa vada si, daca este bun, clar o sa revina. O shaorma dulce standard contine fructe, ciocolata, topping-uri, zahar pudra. Avem si variante mai speciale, cu Nuttela, Bounty, diferite creme, unt de arahide. Noi mergem pe conceptul ca clientul sa-si faca kebab-ul cu ceea ce doreste”, explica Ionut Gheorghescu.

In ceea ce priveste preturile, un kebab dulce standard costa 13,50 lei, iar pentru fiecare ingredient in plus, clientul plateste 0,50 bani.

Citeste si...

18 Decembrie 2016
 977    0
18 Decembrie 2016
 1159    0
17 Decembrie 2016
 1145    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu