Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 50    0

Tariceanu spune ca senatorii ii pot cere premierului explicatii si in problema copiilor din Arges

tariceanu
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, se asteapta ca premierului Dacian Ciolos sa i se ceara, in sedinta Senatului de miercuri, la care este invitat, explicatii si despre situatia bebelusilor din Arges.
Intrebat daca senatorii vor aborda si problema copiilor in sedinta in care premierul Dacian Ciolos a fost chemat sa dea explicatii in legatura actiunea ANAF, presedintele Senatului a spus ca exista o "ingrijorare" a parlamentarilor cu privire la situatia bebelusilor si la lipsa de coordonare a autoritatitilor.
"Sigur ca parlamentarii nu au niciun fel de limitare in ceea ce priveste interventuiile lor, ma refer la subiecte, dar subiectul pentru care a fost invitat e cu totul altul. Asta nu inseamna ca nu exista o preocupare din partea colegilor nostri, o ingrijorare fata de, cel putin in prima faza, lipsa de actiune coordonata la nivelul Ministerului Sanatatii, pe care cu totii am observat-o si pe care o deplangem", a declarat Calin Popescu Tariceanu.
Premierul a fost chemat miercuri la sedinta Senatului pentru a da explicatii cu privire la actiunea ANAF de a pune in aplicare decizia instantei de evacuare a posturilor de televiziune ale grupului Intact.

Citeste si...

16 Februarie 2016
 1114    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu