News Flash:

Ce n-a apucat sa-i spuna Alexandru Arsinel prietenei sale de-o viata, Stela Popescu. ”As fi vrut sa ma...”

27 Noiembrie 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel2

Alexandru Arsinel a plans neconsolat la inmormantarea partenerei sale de scena Stela Popescu mai ales ca a plecat repede dintre noi iar el nu a apucat sa-i spuna tot ce avea pe suflet. Arsinel a spus insa public cuvintele nerostite.
„As fi vrut sa ma mai suporte pentru cativa ani, sa realizam spectacolul de aniversare a o suta de ani de revista, spectacolul Remember Tanase, de la Carabus, pana astazi, cu momente din istoria teatrului de revista in care ea avea un rol determinant”, a declarat Alexandru Arsinel, intr-o emisiune TV.

Dupa inmormantare, Arsinel si-a deschis sufletul in fata camerelor TV

„Cateodata trebuie sa mori ca sa ai parte de o slujba atat de minunata. Sa ma iertati ca nu am sa vorbesc liber, pentru ca imi este greu. Am avut cateva zile infernale. A plecat Stela! Si lasa in urma o imensa durere neamului romanesc, familiei, prietenilor, mediului artistic. Cand m-am referit la familie, m-am gandit si la familia noastra, de la Teatrul de Revista Constantin Tanase. Stela! Plecarea ta reprezinta o mare pierdere. Ma simt singur pe scena, fara tine. Dupa 4 decenii in care am impartit aplauze si lacrimi ... vei ramane steaua noastra. Incepand de astazi, o noua stea va straluci pe cer, in constelatia marilor valori care nu mai sunt printre noi", spunea marele actor.

Sursa: cancan.ro


alexandru arsinel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012566 (s)