News Flash:

Alin Nica solicită demisia lui Raed Arafat, după ce carantinarea Timişoarei a fost declarată ilegală în justiţie

15 Aprilie 2021
737 Vizualizari | 0 Comentarii
Alin Nica 1

Mare critic al şefului DSU, Raed Arafat, preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, nu avea cum rata decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care carantinarea Timişoarei a fost declarată ilegală. El a cerut demisia lui Raed Arafat, arâtând că decizia instanţei va avea multe consecinţe.

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că decizia lui Raed Arafat de-a carantina Timişoara peste capul Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost una ilegală. Adversar declarat al carantinării şi critic al lui Arafat, preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, nu a ratat acest moment.

“Carantina de 3 zile impusă de Raed Arafat la Timișoara a fost ilegală, fapt confirmat de o sentință definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Am spus din primul moment că este o decizie abuzivă din partea unui om încremenit în timp, la începutul pandemiei. Din fericire, justiția a făcut dreptate, iar acum, când există o sentință definitivă, în loc de scuze, Raed Arafat ar trebui să își prezinte demisia. Spun din fericire pentru că, acest succes obținut în instanță poate fi baza unui proces în care toți operatorii economici afectați cer despăgubiri materiale pentru aprovizionările făcute și pentru serviciile contractate în vederea deschiderii afacerilor”, a transmis Nica.

Liderul CJ Timiş spune că, după demiterea lui Vlad Voiculescu şi Andrea Moldovan, este normal să fie pusă pe tapet şi situaţia lui Arafat

“Am atras atenția de la început că ordinul lui Arafat poate fi un precedent periculos și situația din ultimele zile confirmă cele mai negre temeri: ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și secretarulul de stat, Andreea Moldovan au publicat în Monitorul Oficial un ordin care prevedea măsuri dure pentru carantinarea localităților fără să îl informeze pe premierul Florin Cîțu și fără să țină cont de impactul social. Pentru gestul iresponsabil, pentru lipsa de comunicare și de profesionalism, cei doi au plătit cu funcția. Întrebarea este cum și dacă Raed Arafat va plăti pentru ce a făcut Timișoarei”, a mai transmis Nica

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006028 (s)