News Flash:

Vlad Voiculescu, demis. Dan Barna va asigura interimatul la Ministerul Sănătății

14 Aprilie 2021
668 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit cu Dan Barna pentru a discuta pe marginea scandalurilor în lanț legate de Ministerul Sănătății.

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri, 14 aprilie, că i-a înaintat lui Iohannis documentele necesare revocării lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății”, a spus premierul.

Și Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost demisă din funcție, ca urmare a ordinului semnat de aceasta privind noile criterii de carantinare. Potrivit acestui ordin, nivelul de testare Covid-19 devenea factor principal pentru carantinarea localităților, alături de incidență și gradul de ocupare a paturilor de pe secțiile ATI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004680 (s)