News Flash:

PSD, dupa ce Dan Barna a anuntat ca premierul nu mai are sustinerea USR PLUS: "Singura solutie este sa ne intoarcem la popor prin alegeri anticipate"

14 Aprilie 2021
499 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Citu

PSD a transmis ca exclude scenariul de a sustine in Parlament niciun Guvern minoritar PNL. Acestia mai spus ca presedintele Klaus Iohannis si PNL-USR PLUS- UDMR, trei partide care au pierdut alegerile anul trecut, sunt responsabili de criza pe care au creat-o, iar daca seful statului nu e capabil sa isi faca treaba de mediator, atunci singura solutie sunt alegerile anticipate.

"PSD nu va sustine din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va sustine niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel. Iohannis si cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Daca Iohannis nu e in stare sa isi faca treaba de mediator, singura solutie este sa ne intoarcem la popor prin alegeri anticipate, pentru ca actualul Parlament nu mai raspunde vointei populare, iar romanii s-au lamurit cat de nocivi sunt PNL si USR+ pentru intreaga societate", arata un comunicat de presa al partidului.

Dan Barna: "Premierul nu mai are sustinerea USR PLUS"

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri ca revocarea lui Vlad Voiculescu, ca este o decizie unilaterala si imatura politic, care ridica semne de intrebare asupra capacitatii premierului de a conduce Romania intr-o perioada delicata.

El a precizat ca premierul Florin Citu nu mai are sustinerea USR-PLUS. Barna a afirmat ca si desemmnarea sa ca interimar la Ministerul Sanatatii este tot o decizie unilaterala. Acesta a cerut o intalnire de urgenta a coalitiei de guvernare miercuri sau joi pentru a avea un dialog responsabil cu Ludovic Orban si Kelemen Hunor pentru retragerea increderii lui Florin Citu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005276 (s)